ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή Παράδοση και πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής , ACS Courier και ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ Courier των ΕΛΤΑ.

Η παραγγελία σας επιβαρύνεται στα μεταφορικά με 5,00€ (έξοδα αποστολής ) και 2 € αν επιλέξετε τον τρόπο της αντικαταβολής για την πληρωμή .

 ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ  Παραγγελίες που η αξία των προϊόντων είναι κάτω των 50 ευρώ αποστέλλονται μόνο όταν έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική ή τραπεζική κατάθεση /μεταφορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

.ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 
1.Αν η αξία των προϊόντων είναι κάτω των 50 ευρώ θα πρέπει να γίνει πληρωμή με πιστωτική ή τραπεζική κατάθεση / μεταφορά για να αποσταλούν.
2.Παραγγελίες που περιέχουν πολλά προϊόντα ή η αξία της παραγγελίας ξεπερνάει τα 60 ευρώ θα σας ζητηθεί η προπληρωμή τους με πιστωτική κάρτα / τραπεζική μεταφορά .
3.Προϊόντα που έχουν μεγάλη έκπτωση  θα σας ζητηθεί η προπληρωμή τους με πιστωτική κάρτα / τραπεζική μεταφορά .
4.Όταν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου  θα σας ζητηθεί η προπληρωμή τους με πιστωτική κάρτα / τραπεζική μεταφορά .
5.Οποιαδήποτε παραγγελία δεν έχει ευκρινή  στοιχεία θα σας ζητηθεί η προπληρωμή τους με πιστωτική κάρτα / τραπεζική μεταφορά .
6.Δεν στέλνουμε παραγγελία με αντικαταβολή σε πελάτες που δεν έχουν παραλάβει προηγούμενη παραγγελία θα πρέπει να γίνει κατάθεση ή προπληρωμή με πιστωτική κάρτα .

ΟΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δεν εξυπηρετούμε παραγγελίες που γίνονται από καταστήματα αθλητικών ή για εμπορία αυτών. 


Το SportifyMe.gr διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την
ακυρώσει.


Όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα και παραδίδονται σε courier την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα.  Την περίοδο που επικρατούν τα έκτακτα μέτρα λόγω covid19 ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας από τους courier είναι 1 εώς και 10 μέρες .Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία που σας έχουμε ενημερώσει ότι στάλθηκε το δέμα για να κανονήσετε την παραλαβή.

Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Η εταιρεία SportifyME συνεργάζεται με την Τράπεζα Alpha Bank εγγυώντας σας ασφάλεια και αξιοπιστία. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Ο μόνος λόγος που σας τα ζητάμε είναι για να μπορέσουμε να σας στείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε και να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία αν χρειαστεί μαζί σας. Οι αποδεκτές κάρτες που υποστηρίζονται, μεταξύ άλλων, είναι και οι American Express και Diners. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Οι συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών είναι ασφαλής καθώς χρησιμοποιούνται προηγμένα συστήματα ασφαλείας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Παραγγελίες που η αξία των προϊόντων είναι κάτω από 45 ευρώ στέλνονται μόνο αν έχουν προπληρωθεί με κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.

 

Τραπεζικό έμβασμα ή Ε-Banking.

Εύκολα, γρήγορα και ασφαλή μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικών εμβασμάτων ή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω E-Banking στις παρακάτω τράπεζες:

  1. Επιλέξτε την Μέθοδο Τραπεζικό έμβασμα ή Ε-Banking για να εκτελέσετε την παραγγελία σας.
  2. Καταθέστε τα χρήματα σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς.
  3. Στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@sportifyme.gr ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελία σας.
    4.Αν η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που μας χρεώσει ο πελάτης από μεταφορά πληρωμής θα ζητήσουμε την απόδοση της χρέωσης από την τράπεζα .

Δικαιούχος λογαριασμού : SFME ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Ε.Ε.

 

 

EUROBANK IBAN
IBAN : GR9702602580000770201318559

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 00260258770201318559
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ SFME ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Ε.Ε.


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 19400791034

IBAN : GR4401101940000019400791034

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ SFME ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Ε.Ε.


PIRAEUS BANK

IBAN : GR8001716310006631147293145

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6631147293145
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ SFME ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Ε.Ε.


ALPHABANK

IBAN: GR5901402550255002330000578
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ SFME ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Ε.Ε.

 

 

 

Πληρωμή και παραλαβή από την έδρα μας στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 26

Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και σας δίνεται η δυνατότητα να παραλάβετε και να πληρώσετε την παραγγελία σας στην έδρα της εταιρείας στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται με αυτόν τον τρόπο θα δεσμεύονται μέχρι και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Πέραν του διαστήματος αυτού, οι παραγγελίες ακυρώνονται. Όλες οι συναλλαγές σε αυτό τον ιστότοπο γίνονται σε Ευρώ.

Το SportifyMe.gr διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.